De derde week

door | 18 april 2020 | Nieuws, Ollie & Joep

Voor dat je het weet zijn de pups al weer 3 weken oud. En dat gaat gepaard met grote veranderingen. Alle ogen zijn open, de pups lopen voorzichtig rond, zitten af en toe al als grote honden en beginnen met elkaar te stoeien. Slapen is nog steeds een heel belangrijk deel van de dag, wat al maar te graag onderbroken wordt om te eten. Om mama Ollie een beetje te ontzien voeren we de pups bij met de fles. 10 is namelijk toch wel een erg groot aantal. Op deze manier zorgen we er elke keer weer voor dat alle puppies weer kunnen gaan slapen met een volle ronde buik.

De derde week betekent ook dat de pups voor het eerst kennis mogen maken met vers vlees. Dit is een groot feest, want dat lusten ze allemaal maar al te graag (zie foto’s).

Daarnaast zijn wij erg blij met alle aandacht en belangstelling naar de puppies. Helaas moeten wij veel mensen teleurstellen met het bericht dat al onze pups al een nieuw toekomstig huis gevonden hebben. Wij verwijzen mensen die geïnteresseerd zijn in een bobtail pup dan ook graag door naar de algemene website voor de OES, waar te verwachtte nestjes op komen te staan (https://www.oes-bobtail.nl/bobtail-pups#Nesten-Nederland).

Verder zullen wij de komende week contact opnemen met de toekomstige bobtail baasjes. Wij kijken er erg naar uit om iedereen te ontmoeten.

 

0 reacties